Over ons

1. Wie zijn we?
http://veiling.dehandvanmaradona.nl is het veilingportaal voor originele sportartikelen en memorabilia die door De Hand Van Maradona BV worden geëxploiteerd. Op http://veiling.dehandvanmaradona.nl/ kunt u fantastische aanbiedingen vinden die het hart van elke sportliefhebber sneller versnellen: unieke shirts, trainingsproducten of ingelijste en gesigneerde memorabilia. De Hand Van Maradona verzorgt de klantenservice en levering van artikelen. Het technische platform van de website http://veiling.dehandvanmaradona.nl/ worden door Sportnex GmbH verstrekt.


2. Voor wie is de site
Alle sportliefhebbers, voetbalfans en verzamelaars die niet alleen geïnteresseerd zijn in 'normale' shirts, maar in unieke sportsmemorabilia die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij http://veiling.dehandvanmaradona.nl


3. Wat maakt ons zo bijzonder
Alle aangeboden producten en diensten op http://veiling.dehandvanmaradona.nl is gegarandeerd officieel!
Wist u dat er met sportsmemorabilia zeer veel gefraudeerd wordt? We zeggen: zet de namaak en plagiaat buitenspel! U kunt op ons vertrouwen.

Op http://veiling.dehandvanmaradona.nl kunt u er zeker van zijn dat u een officieel product koopt en geen vervalsingen heeft. Daarom worden er geen particuliere objecten bij ons geveild.

We werken officieel met De Hand Van Maradona, en alle artikelen worden direct van de club verkregen - geen vervalsingen.