Imprint

leverancier
De Hand Van Maradona BV
Herestraat 113
9711 LG Groningen
Nederland

Kamer van Koophandel: 62094548
BTW-ID: NL854645986B01
Vertegenwoordigd door Managing Director Harm Jan Deuring
E-mail: harmjan@dehandvanmaradona.nl
Web: www.dehandvanmaradona.nl

bankrekening
Naam: De Hand Van Maradona
IBAN: NL47 INGB 0006 1824 39
BIC: INGBNL2A

Details bij betaling via overschrijving
Vul alstublieft uw bestelnummer in met uw betaling!

Verantwoordelijk voor de inhoud overeenkomstig §10 lid 3 MDStVG
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud op deze pagina's volgens algemene wetgeving overeenkomstig § 6 par. 1 MDStV en § 8 par. 1 TDG.

auteursrechten
Alle rechten op de inhoud van deze websites worden gehouden door De Hand Van Maradona BV of door de eigenaars van de respectieve merken. Alle rechten voorbehouden. Reproductie in enige vorm en op enig medium, geheel of gedeeltelijk, is verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van De Hand Van Maradona BV.

Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van onze sites is met de grootste zorg geproduceerd. Wij bieden echter geen garantie voor de juistheid of volledigheid van de inhoud, noch voor de garantie dat de inhoud huidig is.
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud op deze pagina's volgens algemene wetgeving overeenkomstig § 6 par. 1 MDStV en § 8 par. 1 TDG. Dienstverleners hebben echter geen verplichting om de externe informatie te controleren die zij communiceren of opslaan of zoeken naar omstandigheden die aanwijzen voor illegale activiteiten. Dit heeft geen invloed op verplichtingen met betrekking tot het verwijderen of opschorten van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving. Toch is aansprakelijkheid in dit opzicht alleen mogelijk vanaf het moment dat kennis van een specifiek misdrijf wordt opgedaan. We zullen deze inhoud onmiddellijk verwijderen als de overtreding aan het licht komt.

Aansprakelijkheid voor links
Onze diensten bevatten links naar externe websites van derden, maar we hebben geen invloed op de inhoud van deze sites. We kunnen derhalve geen garantie bieden voor deze externe inhoud. De respectieve provider of operator is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte sites. De gekoppelde sites worden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het moment dat ze gekoppeld zijn aan en geaccepteerd worden als links als er geen illegale inhoud op het moment van koppeling kan worden geïdentificeerd. Echter, permanente controle over de inhoud van gelinkte sites kan niet redelijkerwijs worden verwacht zonder specifieke aanwijzingen van een overtreding. In geval van overtreding, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.
Bron: disclaimer van e-recht24.de Advocaat Sören Siebert

Online geschillenbeslechting bedoeld in art. 14 Abs. 1 ODR-VO:De Europese Commissie biedt een online geschillenbeslechtingsplatform (ODR), dat is te vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
De Hand Van Maradona BV is niet verplicht deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een consumentenhandhavingsbureau en is niet bereid om dit te doen.Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen of problemen hebt.

Technische implementatie en ontwerp
Sportnex GmbHLandwehrstraße 3780336 MünchenDuitsland