Hoe het werkt

Registratie voor de website
Om deel te nemen aan officiële De Hand Van Maradona veilingen, moet u een geregistreerd lid van de website zijn. Ga naar "Inloggen" en dan "Account maken". Lidmaatschap voor deze dienst is gratis. Nadat u de bevestiging van de e-mail hebt ontvangen, klikt u op de activeringslink en wordt u een verificatiecode per tekst naar uw mobiele telefoon verzonden. Voer deze code in in het bijgeleverde vak op de website en vanaf dit punt is uw account actief en kunt u bieden.

Bieden op live veilingen
Op elke productpagina typt u de waarde die u wilt bieden, voldoet u aan de beveiligingsvraag en klikt u op "Bieden". Door op de knop "Bieden" te klikken, bent u gebonden aan het opgegeven bodbedrag tot aan het einde van de veiling. De winnaar van de veiling is de persoon die het hoogste bod heeft ingediend op het moment dat de veiling eindigt. Kennisgevingen per email worden verstuurd:

- Wanneer een bod is gemaakt
- Als uw bod overboden is
- Wanneer u aan een veiling heeft deelgenomen en niet het item gewonnen heeft
- Wanneer u een item heeft gewonnen

Biedlogica
Bij het plaatsen van een bod bepaalt u voor uzelf het maximum dat u bereid bent te besteden aan een itemDe verkoopprijs van het object is het minimumbedrag dat nodig is om de veiling te winnen (in stappen van € 5)In het voorbeeld hieronder zijn drie biedingen (€ 300, € 400 en € 500) op een item geplaatst door verschillende bieders. De winnaar van de veiling is 'Bidder 3' en de verkoopprijs is € 405

Er zijn drie soorten veilingen:
Stille minimumprijs - er is geen minimum aanvangsprijs, maar er is een reserve waaraan moet worden voldaan voor het te verkopen product. Een verkeerslicht systeem geeft aan of deze reserve is voldaanVanafprijs - er is een minimum aanvangsprijs vereist om op het item te bodenGeen minimumprijs - er is geen minimum aanvangsprijs en geen reservering op het object

Betalen voor en bezorging van gewonnen kavels
Bij het winnen van een kavel verschijnt uw product in uw online winkelmandje en de betaling dient binnen 3 dagen na de datum waarop de veiling eindigt gedaan te worden. De geveiligde goederen worden verzonden na ontvangst van betaling, naar het opgegeven adres. Meer informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden, die worden verstrekt bij de registratie van de site.