Betalingsvoorwaarden

U heeft de mogelijkheid om te betalen met Bancontact/Mister Cash. Selecteer deze optie en volg de verdere instructies op het scherm.


Betaling per creditcard:
U heeft de mogelijkheid om te betalen met Visa of Mastercard. U kunt het kaartnummer veilig (SSL) invoeren met behulp van het online bestelformulier van onze betalingspartner Mollie.

PayPal
U heeft de mogelijkheid om te betalen met PayPal. Hiervoor is een PayPal-account vereist. De betaling wordt dan door ons via dit account gedaan.

Betalingsvoorwaarden, aanmaningsproces en annuleringsrecht
De betaalmethode wordt over het algemeen gespecificeerd in het aanbod. Betaling kan hoofdzakelijk worden gedaan via overschrijving, iDeal of creditcard (Visa of Mastercard).
In het geval van onvoldoende saldo of gestorneerde betaling, worden alle kosten, inclusief aanmanings- en incassokosten, aan de gebruiker geheven. De aanmaningskosten worden in rekening gebracht tegen een vaste prijs van € 7,50. Bovendien zal de gebruiker kosten van € 10,00 betalen voor de terugbetaling. De gebruiker is vrij om aan te tonen dat de kosten voor De Hand Van Maradona/Sportnex lager zijn als gevolg van de in tekortkoming van de betaling.

Een geveild product of dienst of een besteld item moet binnen 3 dagen na ontvangst van de 'acceptatie' of de aankoopovereenkomst die in werking is gesteld, worden betaald. Als de gebruiker deze verplichting niet nakomt, dan zal De Hand Van Maradona/Sportnex twee elektronisch overgedragen betaalherinneringen naar hetzelfde verzenden. Als de betaling voor het product nog niet is afgerond, zal De Hand Van Maradona/Sportnex het recht uitoefenen om zich te onttrekken aan de overeenkomst en de bestelling te annuleren. De klant heeft geen verdere aanspraak op latere levering. Hetzelfde geldt voor het geval dat de klant een stornering initieert. Dit heeft specifiek geen invloed op het recht van opzegging van de klant, de garantierechten van de klant of klantcompensatie tegen schulden van De Hand Van Maradona/Sportnex die onbetwist zijn of zonder verdere rechtspraak zijn vastgesteld.