Algemene informatie

Registreren
Deze website (http://veiling.dehandvanmaradona.nl/) en de veilingen, producten en diensten aangeboden via deze website worden uitgevoerd door De Hand Van Maradona BV in samenwerking met Sportnex GmbH. Om deel te nemen aan de officiële veilingen van De Hand Van Maradona, dient u over een geregistreerd account te beschikken. Ga naar "Inloggen" en dan "Account aanmaken". Het lidmaatschap voor deze dienst is gratis. Zodra u de bevestigings-e-mail hebt ontvangen, klikt u op de activatielink en ontvangt u een verificatiecode per sms op uw mobiele telefoon. Voer deze code in op de website om uw account te activeren en mee te kunnen bieden.

Bieden op live veilingen
Op iedere productpagina, voer uw gewenste bod in, los de beveilingsvraag op en klik op "Bieden." Door het klikken op de "Bieden" knop bent u gebonden aan uw opgegeven biedbedrag tot en met het einde van de veiling. De winnaar van de veiling is de persoon met het hoogste bod bij het beëindigen van de veiling. Notificaties per e-mail zullen worden verzonden:Wanneer een bod is uitgebrachtWanneer uw bod wordt overbodenWanneer u hebt deelgenomen aan een veiling maar de kavel niet hebt gewonnenWanneer u de kavel hebt gewonnen

Betaling & verzending van gewonnen kavels
Bij een gewonnen kavel wordt het product zichtbaar in uw online winkelwagen. Betaling dient binnen 3 dagen na de beëindiging van de veiling te worden voldaan. De geveilde producten zullen worden verzonden naar het opgegeven adres nadat de betaling is ontvangen. Verdere informatie kan worden gevonden in onze Algemene Voorwaarden, die worden verstrekt bij de registratie op de website.